Gyermekfelügyeleti biztosítás

Válasszon gyermekfelügyelőt biztosítással minden lefoglalt gyermekfelügyelethez.

Mindig minden foglalással ingyenes

Mindössze arra van szükség, hogy aktív tagsággal (havi vagy negyedéves) és megerősített foglalással rendelkezzen a Bébicsősz.hu-n. Sem Önnek, sem a segítőnek nem keletkezik extra költsége.

Azon dolgok miatt,
amik megtörténhetnek

A biztosítás célja, hogy gyorsan és hatékonyan fedezze a gyermekfelügyelet során esetlegesen előforduló sérüléseket.


Csak néhány kattintás a mobilján vagy az interneten a foglalás elküldéséhez.


Biztosítás gyermekfelügyeletenként 15 000 000 Ft*-ig.

Gyakran ismételt kérdések

  • A biztosítás arra az esetre köttetik, ha a gyermek bármilyen módon sérülést szenvedne a gyermekfelügyelővel töltött idő alatt. A biztosítás a sérülés kezelésének napi fedezetére köttetik.

  • Nem, csak egy Foglalást kell létrehoznia az adott segítővel.

  • Vessen egy pillantást a biztosítási tanúsítványra, beleértve a korlátozásokat és kivételeket. További hivatkozott kifejezéseket a Nyomtatványok és dokumentumok részben, közvetlenül a biztosító honlapján találja.

    Módosítás a biztosítás kiterjesztéséről a következő országokban: [SK 🇸🇰], [AT 🇦🇹].

  • Azonnal lépjen velünk kapcsolatba a info@bebicsosz.hu e-mailcímen, ha bármi történik a felügyelet során.

    A biztosított esemény bekövetkeztét a biztosítottnak haladéktalanul be kell jelentenie az erre vonatkozó nyomtatvány kitöltésével levélben, faxon vagy e-mailen az alábbi címen: DIRECT pojišťovna, a.s., Brno - město, Nové sady 996/25, 602 00, +420 221 221 221, e-mail: likvidace@direct.cz, a Bébicsősz.hu-n létrehozott foglalás számának feltüntetésével, amely során a biztosított esemény bekövetkezett.

  • A biztosítási szerződésben az összeg CZK-ban van megadva. Ez tájékoztató jelleggel került átszámításra HUF-ra. A biztosítási szerződésben feltüntetett összegek elsőbbséget élveznek.