Magyarország-szerte

Már 26 136 felhasználója van a Bébicsősz.hu-nak.
Csatlakozzon hozzánk!

Igazolás

Ellenőrző központokat és online ellenőrzést biztosítunk, továbbá megosztjuk 40 felhasználó véleményét.

Az Ön választása

Közvetlen kapcsolat Ön és megbízott segítője közt.

Idősek gondozása otthonukban

Nem győzi meglátogatni a nagyszülőket? Találjon valakit, aki segít családja idős tagjainak, társaságot biztosít számukra, gondoskodik a háztartás vezetéséről, illetve elkíséri őket az orvoshoz. A megfelelő tapasztalatokkal rendelkezők ápolóként is helytállhatnak.

Gondozó keresése

Mit mondanak az emberek a gondozókról

Zsuzsanna

Zsuzsanna


32 évek

Zsuzsával első alkalommal találkoztunk. Nagyon kedves, szimpatikus hölgy, a gyerekek is pozitívan beszéltek róla, és nem zárkóztak el, ha esetleg m...

— Eszter

Nemrég hozzáadott gondozók

Gondozó és ápoló, aki segít az időseknek

Az Bébicsősz.hu oldalon megtalálja a megfelelő személyt az idősek kisegítésére saját otthonukban. Legyen szó segítésnyújtásról a házimunkában vagy a rendszeres emberi kapcsolatok biztosításáról.

Egyszerűen megkezdheti a keresést a következő linkekre kattintva: idősgondozás Budapest vagy idősgondozás Debrecen vagy adja meg városának nevét a a fenti keresőmezőben.

Gondozót keres? A Bébicsősz.hu oldalon egyaránt talál gondozókat, akik segítenek a nagyszülőknek és tapasztalt ápolókat, akiknek a fő feladata az idősgondozás.

A Bébicsősz.hu saját ellenőrző központokkal rendelkezik Prágában, Pozsonyban és Berénben, három szintű online ellenőrzést kínál és megosztja a többi felhasználó értékeléseit.

Keressen gondozókat
a városában

Garantáljuk a megfelelő gondozó megtalálását. Kezdje el a keresést még ma!

Találja meg a megfelelő segítséget idős rokonai számára