Ellenőrző központok

Egy kis segítség a megfelelő felügyelő és segítő kiválasztásához


Segítők számára: az ellenőrző központban tájékozódhat az ingyenes feltételekről és arról, hogy hogyan tud rájuk jelentkezni a profilja jóváhagyását követően.

Hiszünk abban, hogy az egyértelmű és átlátható kommunikáció elengedhetetlen a biztonsághoz. Az Ellenőrző Központban történő igazolást választó segítőknek a következő folyamaton kell keresztülmenniük:1

  • személyazonosító igazolvány ellenőrzése a Belügyminisztérium adatbázisában az elveszett, ellopott és érvénytelen okmányok, valamint a archivált titkosított személyi azonosító szám tekintetében
  • erkölcsi bizonyítvány ellenőrzése a bűnügyi nyilvántartásban
  • legmagasabb végzettség és egyéb bizonyítványok ellenőrzése
  • fénykép készítése az eredeti bébicsősz pólót viselve
  • példahelyzetek megválaszolása

Tudatában vagyunk, hogy ez az ellenőrzés nem helyettesíti az Ön családi és háztartási kisegítéssel kapcsolatos preferenciáit és igényeit. Az ellenőrző központ csak az igazolás egyik lehetősége. Tekintse meg a segítők igazolási lehetőségeinek teljes listáját..

Gyakran ismételt kérdések

Szívesen ajánlaná azokat a segítőket, akik már jártak az ellenőrző központban?

A Bébicsősz.hu soha nem tesz ajánlatot – a megfelelő családi és háztartási kisegítés keresése mindig az adott felhasználótól függ. Az elvárások összetettek és eltérők minden felhasználó esetében, ezért nem avatkozunk bele ebbe a választásba.

Vannak az ellenőrző központban segítők, akiket a bébicsősz.hu alkalmaz?

Nem. A Bébicsősz.hu nem ügynökség, semmilyen szolgáltatásért nem vesz fel jutalékot, és soha nem alkalmaz segítőket.

Abban az esetben, ha a segítő már járt az ellenőrző központban, nem kell többé igazolnom?

Ügyeljen arra, hogy saját maga is végezzen ellenőrzést és folytasson állásinterjút. A Bébicsősz.hu jogilag nem felelős semmilyen ellenőrzésért.

Ellenőrző központ Prága Jankovcova

Ellenőrző központ Berén

Ellenőrző központ Pozsony


1 Az ellenőrzési folyamatot folyamatosan fejlesztjük - a személyazonossági okmányok adatbázis-ellenőrzését és a titkosított személyi azonosító szám archiválását 2019 októberében felváltotta a személyi igazolvány részben kitakart adatokkal való szkennelése. Külföldiek esetében a születési anyakönyvi kivonat számának vagy a születési dátumnak megfelelő azonosító.