Kisállat biztosítás

Válassza ki segítségét biztosítással minden lefoglalt kisállat-felügyelethez.

Mindig minden foglalással ingyenes

Mindössze arra van szükség, hogy aktív tagsággal (havi vagy negyedéves) és megerősített foglalással rendelkezzen a Bébicsősz.hu-n. Sem Önnek, sem a segítőnek nem keletkezik extra költsége.

Azon dolgok miatt,
amik megtörténhetnek

A biztosítás célja, hogy gyorsan és hatékonyan fedezze a háziállat-felügyelet vagy kutyasétáltatás során esetlegesen bekövetkező gyakori baleseteket.


Csak néhány kattintás a mobilján vagy az interneten a foglalás elküldéséhez.


Biztosítás kisállatonként 400 000 Ft*-ig.

Gyakran ismételt kérdések

  • A biztosítás egy kutyára vagy macskára terjed ki. A biztosítás a sérült állat állatorvosi kezelési költségeinek megtérítésére szolgál, ha az állat bizonyíthatóan a kisállat-felügyelő gondozásában volt.

  • A háziállatot mikrochippel, tetoválással vagy bélyegzővel kell megjelölni. Biztosítás csak akkor köthető, ha a kisállat elérte legalább a 6 hónapos kort (kutya esetén), vagy legalább 5 hónapos (macska).

  • Vessen egy pillantást a biztosítási tanúsítványra, beleértve a korlátozásokat és kivételeket. További hivatkozott kifejezéseket a Nyomtatványok és dokumentumok részben, közvetlenül a biztosító honlapján találja.

    Módosítás a biztosítás kiterjesztéséről a következő országokban: [SK 🇸🇰], [AT 🇦🇹].

  • Azonnal lépjen velünk kapcsolatba a info@bebicsosz.hu e-mailcímen, ha bármi történik a felügyelet során.

    A biztosított esemény bekövetkeztét a biztosítottnak haladéktalanul be kell jelentenie az erre vonatkozó nyomtatvány kitöltésével levélben, faxon vagy e-mailen az alábbi címen: DIRECT pojišťovna, a.s., Brno - město, Nové sady 996/25, 602 00, +420 221 221 221, e-mail: likvidace@direct.cz, a Bébicsősz.hu-n létrehozott foglalás számának feltüntetésével, amely során a biztosított esemény bekövetkezett.

  • A biztosítási szerződésben az összeg CZK-ban van megadva. Ez tájékoztató jelleggel került átszámításra HUF-ra. A biztosítási szerződésben feltüntetett összegek elsőbbséget élveznek.