Milyen igazolási lehetőségek elérhetők a felhasználók számára?

36714 felhasználó. A közösségnek és a bizalomnak köszönhetően minden működik.

Ön ismeri legjobban otthonát és családját.

A Bébicsősz.hu -nál tudjuk, hogy Önnek egyéni elvárásai vannak, amikor kiválaszt valakit, aki gondoskodik családjáról és háztartásáról. Ezért hoztunk létre egy olyan felületet, ahol a segítséget keresők és ajánlók közvetlenül kommunikálhatnak egymással.

A segítség kiválasztása mindig a felhasználóktól függ, a Bébicsősz.hu soha nem küld Önhöz senkit, és nem próbál meg találni valakit az Ön számára.

Ellenőrzés a felhasználók által not verified

Ezt mindig az ellenőrzési folyamat szerves részeként javasoljuk. A családok meg akarják ismerni a kisegítő tapasztalatait, hogy lássák, megfelel-e az elvárásaiknak, és igazolni tudják a személyazonosságát. Kérjük, legyen igényes, amikor segítséget keres családja és háztartása számára.

Tekintse meg a kiválasztás folytatására tett javaslatokat

Igazolás az Ellenőrző központokban

A segítő megérkezett a prágai, beréni vagy pozsonyi ellenőrző központba., A beszélgetés során ellenőriztük személyi igazolványát, büntetlen előéletét és a sok bizonyítványt és oklevelet, melyekre mindenki büszke. Az ilyen igazolt segítőket az oldalon egy zöld címkéről lehet felismerni.

Részletek az Ellenőrző központokban történő igazolásról

Igazolás videón keresztül

A videón keresztül történ igazolás során ellenőrizzük a személyi igazolványt, illetve azt, hogy nem történt-e ismétlődő regisztráció. Az így igazolt segítőket a fehér mezőben lévő pipával ellátott zöld címke alapján fogja felismerni.

Hogyan működik az igazolás videón keresztül?

Megjegyzések és értékelések

Számunkra kulcsfontosságú a felhasználók és a felügyelők elégedettsége, és ezt tartjuk az egyik legfontosabb visszaigazolásnak. A felhasználók saját tapasztalataikat osztják meg a segítőkkel kapcsolatban azáltal, hogy referenciákat adnak, amely a segítő profiljának tetején jelenik meg. Az írásos beszámolók mellett csillagokkal történő értékelés is zajlik – az 5 csillag a legnagyobb elégedettséget jelenti.