A legjobb házvezetőket a bébicsősz.hu-n találja

Tudjuk, hogy a legjobb házvezetők a gyermekekkel is tudnak foglalkozni

Miért válasszon házvezetőt a Bébicsősz.hu oldalon

Megállapítottuk, hogy azok a leghatékonyabb házvezetők, akik egyúttal a gyermekekre is tudnak vigyázni. Tudjuk, hogy a bébicsőszök közüli választás egyeseket elriaszthat, de mi őket tartjuk a legjobb jelölteknek.

Ezért lehetséges a Bébicsősz.hu oldalon gyermekfelügyelő és takarító profillal egyszerre rendelkezni.

Világos elképzelésünk van arról, hogyan kéne kinéznie a takarításnak

Petr Šigut: "A vállalkozásunk nem azon alapszik, hogy a munkaügyi központban kiválasztunk valakit, utána pedig egyik helyről a másikra küldjük takarítani. Azt szeretném, ha a házvető művelt lenne, és a tény, hogy boldogul a gyerekekkel, egy jó előjel."

Václav Kuna: "Négygyermekes, hamarosan ötgyermekes apaként nem szeretném, ha a padló törlésére használt ronggyal lennének tisztítva a gyerekek játékai :) Fontos, hogy a bébiszitternek érzéke legyen a házimunkákhoz. A feleségem emellett maga akarja kiválasztani, ki az, aki az otthonunkba jár. Nem szeretné, ha minden héten egy új és idegen ember érkezne. "Szeretné tudni, hogy ki érkezik az otthonába?

A Bébicsősz.hu-nál Ön választ a segítők közül és közösen egyeznek meg, hogy meddig tartózkodik otthonában. Mutassa meg házvezetőjének, hol tartják a friss ágyneműt, merre van a vasaló, és beszéljék meg, mi az, ami elengedhetetlen a tiszta otthon megteremtéséhez.

Az Bébicsősz.hu-nál csak a tagságért kell fizetni. A takarításért mi jutalékot nem számolunk fel, a szolgáltatás részleteit Ön egyezteti a takarítóval.